مقالات

مطالب خواندنی و مفید در مقالات این شرکت

توسعه نرم افزاری سیستم های Embedded

سوم خرداد۳ نظر
0

یک سیستم embedded سامانه ای هوشمند و مجزا است که از زمان روشن شدن کارهایی را انجام میدهد و یا وظایفی بر عهده دارد . مشابه زمانی که برنامه ای بر روی رایانه اجرا میکنیم که نیاز به راه اندازی و بارگذاری برنامه ای دیگر نداریم عمل میکند.

یک مثال از یک سیستم embedded مانند ماشین لباسشویی است که زمانیکه برنامه مورد نظر انتخاب شد تا پایان روال های متفاوتی را برای انجام کار دنبال میکند.

بیشتر بخوانید

انتخاب رگولاتور ولتاژ مناسب برای طراحی

بیست و نهم اردیبهشت۴ نظر
0

تقریبا ۹۰ درصد محصولات الکترونیکی به نوعی شامل یک یا چند رگولاتور ولتاژ می باشند این مقاله به انتخاب بهتر انواع رگولاتور برای طراحی الکترونیک کمک میکند.

مگر آنکه بصورت مستقیم از باتری استفاده کنیم و یا از آداپتور خاص در غیر اینصورت رگولاتور ولتاژ در طراحی یک نیاز مبرم است.

بیشتر بخوانید

چگونه محصول سخت افزاری بسازیم؟

ششم آذر۳ نظر
0

اگر شما یک کارافرین هستید یا یک استارت آپ راه اندازی کرده اید و یا یک مخترع، سازنده و صاحب کسب و کار کوچک هستید این مقاله به شما در طراحی و ساخت محصولتان کمک میکند

خبر خوب اینست که نیازی نیست شما یک طراح و یا مهندس الکترونیک با تجربه باشید و با هر درجه از سطح فنی می توانید شروع کنید و تولید محصول در داخل کشور با توجه به قیمت قابل رقابت ارز و هزینه نیروی انسانی و انرژی توجیه پذیر است. و هزاران محصول قابل تولید وارداتی که دارای تقاضا از بازار است می توان مثال زد.

بیشتر بخوانید

چگونه میزان پیچیدگی طراحی و بودجه را برای توسعه محصولمان تعیین کنیم؟

هفتم مهر۳ نظر
0

زمینه سازی برای طراحی و ساخت محصول جدید به بازار بدون شک کاری دشوار است حتی برای ساده ترین محصول ممکن و توسعه و ساخت محصول با افزایش میزان پیچیدگی طراحی منجر به افزایش سرمایه اولیه و گرفتاری بیشتر در تولید محصول می گردد.

بیشتر بخوانید

قوانین طلایی طراحی مدارات الکترونیکی

سوم خرداد۴ نظر
0

شرکت آریان فناور رایمند با سالها تجربه در زمینه طراحی مدارات الکتریکی،الکترونیکی و مخابراتی همواره موارد ذیل را در طراحی ها در نظر میگیرد این موارد باعث میشود که نمونه تولید شده از نظر کارایی و اطمینان قابل اعتماد باشد.

بیشتر بخوانید

مهندسی برق گرایش مخابرات

سوم خرداد ۶ نظر
0

مهندسی برق گرایش مخابرات درباره ارسال و دریافت اطلاعات بین دو یا چند کاربر است و تمام سازوکار این زیر ساخت را مورد بحث قرار میدهد

در مخابرات طراحی بهینه فرستنده و گیرنده بر اساس میزان پهنای باند (نرخ داده بصورت صوت ،ویدیو، متن و داده) توان ارسالی و حساسیت گیرندگی (فاصله و محیط و نویز) با در نظر گرفتن موارد متعدد چون نوع مدولاسیون شکل کد کننده فرکانس کاری و ... صورت میگیرد. دامنه فرکانسی و خاصیت کار در فرکانسهای گوناگون به دلیل متفاوت بودن شکل طراحی و هزینه های تحمیلی اهمیت زیادی دارد متد طراحی و نرم افزارها در فرکانسهای RF و مایکروویو متفاوت است و بسته به کاربرد و بازه آنتنهای گوناگونی برای فرستنده و گیرنده در نظر گرفته میشود.

بیشتر بخوانید

مهندسی برق گرایش الکترونیک

سوم خرداد۶ نظر
0

علم الکترونیک و رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک درباره راه و روشهایی است که جریان و یا ولتاژ الکتریکی را درون مسیرهایی که مدار نامیده میشود کنترل کنیم. این بدان معنی است که با استفاده از ادوات گوناگون مانند مقاومت، خازن، سلف، دیود،ترانزیستور و مدارات منطقی و مدارات مجتمع و ... اقدام به افزایش ،کاهش، مسدود کردن وهدایت در مسیر مینماییم. در بازار این ادوات با اندازه های گوناگون موجود میباشند که بسته به توان کاری و بازه فرکانسی جهت کاربردهای گوناگون استفاده میشوند. در جدول زیر نمونه ای از انواع این ادوات را مشاهده میکنید.

بیشتر بخوانید